Bostadsrättsföreningen Alsen, Askersund – Ny utemiljö på gång! O härlig grötfest!

Utemiljön i Bostadsrättsföreningen Alsen, Askersund, ska förnyas och förskönas. Detta är något som jag tittat på och jobbat med under sommaren.

Jag fick i uppgift att komma med idéer – förutsättningslöst – för att göra området mer trivsamt och attraktivt.

Här finns mycket att skriva om, men som röd tråd vill jag lyfta in den fantastiska miljö som finns här runtom – vattnet, bergen – färger, former… bara ännu mera av allt det vackra! Naturen här är helt fantastisk. Området också – bara lite förnyelse behövs och väntar där runt hörnet!

Jag valde att dela in hela området i flera mindre områden- se bild nedan! Namnen ska tilltala – och det gör de för i alla fall mig! Mmmm… jag vill också ha en bergknalle.. och en utsikt… och gärna en blomstergång också 🙂

Områdena har jag sedan presenterat för styrelsen, och ikväll var det dags att presentera mina idéer för de boende!

Områdesindelning Alsen Askersund

Områdesindelning Alsen Askersund

Det var så fint ordnat med mumsig gröt, mackor och gott kaffe! Tack ni som fixade! Den traditionella grötlunchen blev en grötfest! Samlingssalen var härligt överfull. Tror knappt vi hade fått in en till 🙂 Och inte att förglömma – Tack till Steve och alla i styrelsen för att jag fick förtroendet! Jag följer er gärna vidare!

Ni boende som vill ha ritningarna; Ring eller mejla över er mejladress så skickar jag över de! Ange namn och vilket gatunummer ni bor på. De ligger även att beskåda i pärm i samlingshuset. Vill ni så skickar jag per snigelpost (dvs. gamla hederliga posten) – ring eller mejla över er hemadress, så fixar jag en kopia! Mina uppgifter finns under kontaktfliken här ovan.

Tack för ikväll! //Stina

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.