Om oss

Stina Hammar är utbildad landskapsingenjör i Alnarp och naturbrukslärare inom trädgård, och har nu 30 års branschvana.
Idag jobbar Stina mestadels som ´trädgårdsdesigner´ och trädgårdsmästare i företaget!

Tidigare år har Stina undervisat på naturbruksgymnasiet Kvinnerstaskolan utanför Örebro, mestadels i ämnena växtkunskap, trädgårdsplanering och beskärning. Undervisning har även skett i ämnen som skötsel och underhåll, trädgårdsanläggning, plantskoleskötsel, naturkunskap, ekologi, natur- miljövård och kretslopp! Hennes elever har mestadels varit komvux- och gymnasieelever, men även uppdragsutbildningar såsom fastighetsskötare, kyrkogård- samt golfbane-arbetare.

Åren dessförinnan arbetade Stina som trädgårdsmästare på Weibulls i Stockholm med bland annat växtförsäljning och rådgivning. Stina har även trivts och verkat på Skansen, Rosendals trädgårdar samt Ella trädgård i Stockholm.

Både som yrke och som hobby, brinner hon för allt som har med det gröna att göra. Även djur ligger varmt om hjärtat, där bland annat hundar, höns och getter tar en del tid. Som tur är, fås stor hjälp av dottern, som även hon har samma intresse. Lediga stunder blir det löpning på fina stigar.

Pierre Hammar, är finsnickare med många års verksamhet inom träbranschen. Han har även drivit företaget ´Träprodukter i Sälen´, där huvudsysslan var tillverkning av träkanoter. Pierre är företagets ´allt i allo´ och kan det mesta om trä, datorer, bilar, byggnationer och tekniska lösningar. Pierre är även verksam som fastighetsreparatör i närområdet. Lediga stunder blir det löpning, skidåkning och fiske… och såklart, fäboden i Dalarna för de alla.