Kundreferenser

Utvärderingar, mejl och sms från kunder – Trädgårdsplanering!
Se bilder under fliken bildgalleri
´Hej Stina. Vill tacka dig så väldigt mycket för det gångna året, för goda råd och alla arbetsinsatser  i övrigt, för mysiga prat och fika stunder. Du är guld värd för oss, ser fram emot nästa års trädgårdsträffar. Arne passade på att ta en bild när snön låg som bomull på alla växter, så mysigt. Önskar dig och din familj en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Kramar från Randi och Arne´
´Tack för förslaget. Vi har kikat lite på ditt förslag och tycker du verkligen fångat den känslan vi vill uppnå. Här kommer lite kommentarer…´ Ingela,  Askersund
´Hej Stina! Ville bara tacka dig för det fina jobbet du gjorde i vår trädgård. Det blev verkligen skillnad! Du är så bra på att se vad som behöver göras och det blir så fint. Vi är så glada att du finns här i närheten och kan hjälpa oss. Tusen tack! ´ Brita, Lanna.
´Tack för alla idéer och ett härligt besök´ 🙂 Moa, Vintrosa.
´Tack Stina. Du är så behaglig och tålmodig med oss. Det känns så bra att vi snart kan sätta igång och jag tror också att det blir så bra. Tack också för de nya dokumenten´ kund Östansjö
´Hej Stina! Först vill jag bara säga att du har gjort ett jättefint jobb, förslagen är toppen. Färgerna som plockas upp av varandra, det röda i de ”runda stenarna” och det röda teglet, de vita inslagen som blir en så fin kontrast till det röda och gröna. De runda formerna som du förstärkte, och den vita färgen på muren, oj vad det hade blivit fyrkantigt och grått om vi hade gått på vårt tänk.
Vi har ännu inte valt hur vi ska ha det. Men det känns inte svårt alls att välja för hur vi än gör blir det jättefint´ Birgitta från Bostadsrättsförening i Sörby, Örebro.
Enkäter – Vad var bra och vad kunde gjorts bättre;
”Stinas genuina intresse, engagemang och kunskap! Särskilt nöjda med hur tillbyggnaden smälter in i planen och flödet runt huset, med köksträdgård på södersidan. Att du stämde av med oss innan slutrapporten, gjorde att korrigeringen som vi önskade kom med. Bra att du kunde rekommendera hjälp för nästa steg, att markbereda mm. Kommer inte på något som kunde gjorts bättre”  Fam. Kerstin och Neil, Fjugesta.
”Mycket nöjd hela vägen. Känner mig trygg med dig Stina. Du är proffsig och dessutom jättetrevlig. Nu vill jag bara att tiden ska gå fort och ser verkligen fram emot våren och planeringen med dig och din anläggare” Eva. Adolfsberg, Örebro.
”Bäst; den övergripande planen, lyhörd för våra önskemål och ändå mycket förslag som vi aldrig hade kommit på själva – men som passar. Vi är faktisk helt nöjda. Sen att vi skulle vilja göra om allt samtidigt är ju en sak… men den otåligheten ligger ju hos oss 🙂 Ser fram emot att anlita er för nästa steg” Anna och Peter, Vintrosa-
”Du anpassade efter vår ´nivå´, men även att det skulle passa in i miljön och omgivande ytor. Det här med rumsindelningen var ett helt nytt sätt att tänka på för oss”  Christina och Ove, Mullhyttan.
”Samtalet innan förslaget var bra. Det färdiga resultatet blev bra och pärmen trevlig att ha. Vi gjorde dock lite avsteg. Har inget förlag till förbättring” Christina och Gösta. Sörby, Örebro
”Allt var bra. Bra rådgivning. Trevligt och proffsigt bemötande. Vi fick struktur på en plottrig trädgård” Elisabeth och Jan. Lundby, Örebro.
”Seriöst. Du lyssnade in, men gav också nya förslag. Tog dig tid. Trevligt. Inspirerande. Snygg, tydlig presentation. Återbesök var toppen. Många idéer på rätt nivå. Toppen” Eva och Urban, Glanshammar.
”Allt har varit super! Från första mötet till vår trädgårdsmanual. Jätte bra service. Vår tujahäck är vi grymt nöjda med. Mycket glada över det där ´lite extra´ som vi tycker att vi har fått. Du lyssnade på våra idéer och skapade en produkt som också funkar :-)” Petra och Mika, Vintrosa.
”Varmt, personligt bemötande. Noggrannhet och stort personligt engagemang. Visat på stort kunnande samt att finna alternativa lösningar på problem. Ser fram emot fortsatt samarbete” Pauline, Örebro.
”Många bra tips. Att få allt samlat. Mycket trevligt bemötande. Kanske en återkoppling en period efter mötet” Anna, Västerås.
´Du förstår vad jag menar och att vi talar samma språk, det är viktigt för mig. Är övertygad om att det kommer bli jättebra resultat. Jag är också jätteglad över lusthuset som du hittade åt oss. Det ska bli så spännande att se hur det blir… Gjorts bättre: inget vad jag kan komma på, jo kanske att jag vill ha in lite bär/frukt också” Eva, Adolfsberg.
”Din förmåga att känna in hur vi ville ha det, blev en framsida som vi är mycket nöjda med. Uppskattar också att du ser till hela helheten och att du visat stort intresse av att allt skulle bli så bra det är möjligt” Yvonne och Hasse, Örebro.
”Ditt intresse, att du följde upp med besök och en bra dokumentation. Vi är nöjda med hela konceptet. Vi rekommenderar dig vidare! Britt med fam., Fjugesta.
”Att trädgården blev prydligare och mycket mer lättskött, samtidigt lite ´bohemisk´ som passar mig. Bra att allt gick snabbt. Utmärkt att ni tog bort allt avfall efteråt. Verkligen mycket bra. Du förstod vad jag ville ha” Eva, Täby.
”Bra bemötande och engagemang. Skönt att få tankar och idéer från någon som kan! Vi är jätte nöjda, känns som man träffat någon som brinner för det man gör” Linda och Joakim, Vintrosa.
”All trevlig kontakt. Materialet är fantastiskt och användbart. Enkelt att ta kontakt och att det finns ett stort intresse. Drivbänkarna blev bra!” Gunnel m. fam., Vintrosa.
”Muren såklart! Men inget verkar omöjligt! Ni är pigga och glada i regn och hetta, även när nässlorna bränns! Härligt med allkonstnärer!” Sven och Inga, Vintrosa.
”Jättebra med en skiss hur det kan komma att se ut, samt förslag på vilka växter som ska planteras. Vi uppskattar den tid du tog för att ´känna in´ vår trädgård och ge förslag på en trädgård som passar in på landet. Tack!” Agneta och Niklas, Fjugesta.
”Vi är jätte nöjda med sten placeringar och förslag på gångar. Vi har fått jätte många bra råd om träd och växter och har alltid fått ett supertrevligt bemötande. Din trädgårdsglädje smittar av sig! Vi hade kunnat rita trädgården när grunden var på plats. Vi är super nöjda och glada för all hjälp och rekommenderar dig till alla trädgårdsintresserade bekanta” Hannah och Henrik med fam. Vintrosa.
”Det har varit väldigt bra att få en stomme att utgå ifrån. Du hade förmågan att läsa av vad vi önskade och har hjälpt oss att nå dit. Du har väckt vårt intresse och stöttat med idéer och kunskap. Vi har uppskattat att du mejlar, ringer, besöker oss och ger oss glada tillrop. Vi tycker också att det har varit bra att vi fått köpa varor genom dig och att du kollat kvalitén och berättat hur vi skulle plantera. Tack!” Göran och Anne-Marie, Örebro.
”Trevligt bemötande. Ostressad. Goda råd. Uppföljning med svar på frågor som inte kunde besvaras direkt. Fortsätt som nu! En vinnare!” Anne-Gro och Frank, Örebro.
”Vettiga idéer som sammanföll med våra. Allt var bra. Bättre; inget vad jag kommer på. Första gången denna kontakt. Kontakten motsvarade mina förväntningar” Lotta och Kent, Mullhyttan.
”Proffsigt – engagerad. Bra med foton och inritat med förslag. Bra med samarbetspartners som man kan få kontakt med, t.ex. stenläggning, gärdesgård, grävarbeten mm.” Carina och Bengt, Vintrosa.
”Indelningen i rum! Den idén skulle vi aldrig komma på själva, utan dig. Förslag på växter utifrån färger, växtplats, blomning mm. Toppen! Odlingsbänkarna blev bra! (Bättre; Såg i en utländsk trädgårdstidning att det finns dataprogram som kan visa förslag på trädgård i 3D, som en virtuell ”promenad” i sin framtida trädgård. Så kan man visa kunder hur olika växter, träd osv skulle se ut i olika delar eller hur skulle det se ut om ett år osv.) Du gjorde toppen jobb hos oss.Elzibeta och Tommy, Kumla.