Välkommen december!

Så var det december och juletid. Snön kom lagom till helgen den andra advent. En vecka efter att allt som skulle planteras var nere i backen. Perfekt! Vilken härlig höst och nu går vi in i viloperioden… viloperioden som jag suttit och tittat över i veckan! Nja, helt vila blir det inte! Många härliga uppdrag finns, vi drar bara ner på tempot lite. Det måste vi för att orka vidare sen – ´Ur lugnet föds kreativiteten´.Vintrigt landskap med beskärningsuppdrag

I veckan som gick har vi skickat ut lite frågor till våra trädgårdsplaneringskunder. Vi kan kalla det utvärdering! Gammal lärare som jag är kan jag inte låta bli 🙂 Det blir liksom en liten ´slut-på-säsongen´ hälsning, men jag tror det får bli för sista året. Vi får se! På hemsidan kan man sen läsa vad som skrevs!

Beskärningsjobb har vi en hel del. Så mycket att vi kanske inte kan ta emot nya kunder! Detta beror helt på hur kort eller lång våren blir. Vi får se! Det är det som gör det här jobbet så spännande. Årstiden bestämmer en hel del! Back to nature! I love it! Åh nej, börjar jag klämma in engelska också. Hm, har nog läst för mycket Mia Skäringer. Men, men, blogg är blogg då får man ta ut svängarna lite mer!

Nu ska jag iväg på ett utvärderingsmöte runt vår upplevelsehelg som äger rum den tredje helgen i augusti ´Upplev Kilsbergskanten´.  Vi får hoppas det flyter på som det ska!

Adventskramar Stina

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.