Kurser med Medborgarskolan

Idag fick det bli en paus från alla beskärningsuppdrag. Kylan och vinden tar på krafterna uppe i trädtopparna… och alldeles för mycket kaffe o te bäljar man i sig, för att hålla värmen. Kanske inte det bästa för magen precis! Nä, nu får det allt bli lite varmare.

Idag kom Medborgarskolan på besök. Möte och planering inför kommande kurser hos Tant Grön. Jag kommer att hålla i några av kurserna när ´kyrkrummet´ hos de står klart. Då blir det mer svängrum, med mer bilder och inspiration 🙂  Jag hänvisade även till min kollega Lena Lidberg (Lenas råd och trädgårdsvård) som säkerligen kommer att hålla i några härliga kurskvällar/dagar också. Hon är en fena på allt från jord till bord! Hennes trädgårdsblogg på  är väl värt ett besök för den trädgårdsintresserade. /Kram stina

http://na.se/bloggar/tradgardsbloggen/1.1970007-tradgardsbloggen?blogPostAction=view_post&postingId=19.974968

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.