Ritningsprojekt och trädvård i kall marsmånad

Våren låter sig väntas, men ljuset är verkligen här. Idag var det en riktig kall förmiddag uppe i träden -Oj så effektiv man blir. Tur det gick att klättra. Jag litar mer på trädet, än på en stege, som står på underlag av is..! 🙂 Därför skippade jag stegarna helt, och det gick bra den här dagen också. Har just läst ny forskning runt beskärning; Det går alldeles utmärkt att beskära plommon och körsbär på våren! Ska alla beskärningsböcker skrivas om nu? 🙂

Trädgårdens vårdträd

Trädgårdens vårdträd

Flera ritningsprojekt ligger och väntar. Det är verkligen roligt att se så fint alla har och kommer att få. Trivsel i trädgården är så viktig. Först ut står ett poolområde. I trädgården växer denna vackra lönn som vi diskuterat en hel del. Vacker som få, trädgårdens vårdträd, men invuxen bark vilket kan öka fläkningsrisken… Allt har sina för- och nackdelar. För mig väger fördelarna över 😉 

Kram Stina

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.