Grönsaksodling med Åke Truedsson

Tänk vad man längtar efter att få sätta spaden i jorden nu. Efter torsdagens föreläsning på Tant Grön, som hölls av Tv-profilen och tomatexperten Åke Truedsson, är längtan ännu mer ett faktum! Åke pratade om odling som om kärlek; vi ska inte ta utan att ge! Och det är så sant så. Jorden behöver återfå det vi tar ifrån den! Egenodlade grönsaker innehåller så mycket mera näring än de besprutade i affären. Så odla eget eller köp KRAV! Trädgårdsarbete med allt vad det innebär investerar dessutom i vår hälsa!

Så efter kvällens föreläsning var även en anläggare som jag riktigt sugen på att ta fram fröpåsarna. Dessutom  är så härligt att få umgås med mina favoritkollegor, så jag lägger in en bild på de här också! Britt-Marie Cederström och Lena Lidberg – Kram på er! /stina

IMG_3965 IMG_3968

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.