November

En regnig och grå novembermånad är till ända. Kroppen är trött efter en intensiv säsong och behöver vila. Fast jag vet inte om det blev så mycket vila 🙂 Har varit i Askersund en del och tittat på nya projekt. Passade på att titta på ett jobb jag gjorde där för sex år sedan. Det är så fint fortfarande. Roligt att se. Min idé med fyren är verkligen omtyckt.

November bjöd på mycket ritningsjobb… och jag fortsätter…

Igår kom så äntligen solen… och snön! Började lördagen (som vi alltid gör) med en löptur över golfbanan. Mötte soluppgången över vintervackert landskap. Försöker lapa lite sol… En blek hud behöver så mycket sol det bara går nu… Hoppas på fin decembermånad 🙂 Nu ska vi bada badtunna.. med mössa på! Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.