December

Några ynka få dagar av snö bjöd december på. Jag hade tänkt att hinna massvis men så blev det inte…

Den första december ändrades livet lite grann… Min pappa får en hjärnblödning… min pigga, busiga, levnadsglada pappa. Jag är tacksam att jag fått vara med från första tecknet, till flera sjukhusflytt och vidare till bästa rehabcenter i Solna… Många mil har det blivit mellan hemmet och Stockholm. Innan jul fixade vi i ordning för hemkomst och nu är han hemma igen. Det är inte som förut, men det går… det blir sakta bättre. Tur att han har mamma… och familj och vänner såklart!

Nu kommer tröttheten. Livet kommer liksom ifatt. Fina möten, många skratt och en del tårar har det blivit. Nu ska jag städa upp och vila och bli redo för en ny säsong. Jag har köpt massa fina blommor… jag springer 14 km på julaftonsmorgonen och några (ok ganska många) däremellan… Jag tar långa skogspromenader och läser bästa böckerna… äter gott och är med de jag tycker mest om. Jag städar och röjer… Gläds åt decembers ritningspresentationer och en bra jobbplanering för år 2020. Jag är noga med den… planeringen alltså… den jag alltid lägger i december inför nästa år! Snart är jag i full fart igen!

Det ska bli ett bra 2020! Gott Nytt År alla fina. Kram Stina… och trädgårdsmästarhunden Fritz!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.