Bäcken har tystnat. Fiskarna i dammen ligger och sprattlar… Men äntligen några regndroppar!

Så har även jag fått några dagar ledigt… Hade tänkte att vara ledig mer men torkan har gjort att det har blivit mycket ´åka runt och vattna´. Jorden har dammat och verkligen´skrikit´ efter vatten…Bäcken här hos oss har tystnat. Fiskarna i dammen ligger och sprattlar, i det lilla vatten som är kvar… Ja för så illa är det här…! Men alldeles nyss kom några millimeter regn. Jag drar en lättnadens suck! För tillfället i alla fall. Det behövs så mycket mer, men nu ska jag glädjas åt de få droppar som har kommit! Tack!

Några dagar på Öland fick det bli för oss. Jag måste bara dit och hämta lite kraft efter en hektisk period! Nedan några bilder… Capellagården, den italienska trädgården Villa Famiglia, stranden, yogan… och lite annat 🙂 Sommarkram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.