´Trendspan med P4 Boulevard`

Ja vad är då trendigt i färg och formväg 2015!?

Idag i Boulevard berättade jag lite kort om vad som vill lyftas fram i trädgården 2015!  …Sedan får var och en avgöra om man gillar det eller inte. Fast jag gillar egentligen alla växter och stilar, bara de hamnar på rätt plats, i rätt omgivning med rätt grannar.. och med rätt skötsel såklart…! 🙂

Det jag ser är två spår – ett år det mer retro hållet – tillbaka till 60/70-talet! Kanske inte just min stil i trädgården… för det gäller ju att den ska passa ihop med huset och detaljerna runtomkring. ..Däremot ska jag på tisdag mäta in en trädgård åt kund som just ska ha ´retrotema´. Till huset och omgivningen kommer det passa perfekt och bli så snyggt. Det roliga är nog att min kund inte vet hur trendig hon är! …Förresten, kom på en sak, vårt hönshus är nog på väg att bli rätt ´retrotrendigt´ 🙂 Coolt! Se bild nedan!

Den ena trenden präglas av djungel, regnskog och riktigt mycket grönt. Tunga och maffiga växter, gröna växter med mycket blad.. men även mycket färg, färgstarka blommor som gloxinia, hibiskus men även gräs fortsätter att vara trendigt. Tema exotiskt känsla kommer in ännu mera och här kommer många gamla och traditionella växter in som svärmorstunga, kroton, fikusar och bergpalm. Krukorna ska väljas med omsorg och gärna många och olika. Gärna lite lyxig touch.

Det andra trendspåret, ´sagosommar´, funkar däremot rätt perfekt för mig! Det är nog lite min stil helt enkelt!!! En blomstrande och kravfri trädgård, med matta pasteller… romantiskt.. strikt mot skirt och ett måste är en perfekt klippt häck. Me like!

Se bilder på stilarna nedan (Blomsterfrämjandet). Även några av de växter jag nämner i Boulevard petar jag in! ..liksom våra fina små smycken i trädgården, Sol. Måne, Stjärna och Blixten.

…mer avslöjar jag inte denna gång! Kram Stina

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.