Höstmys, nya uppdrag, P4 Boulevard, ElmiaGarden och årets perenn 2015!

Så var det redan höst! Beskärningskurser och frågestunder har det varit. Mickelsmäss och många härliga möten. Det märks att intresset är stort. Många vill ta hand om det som trädgården bjuder på, det gör mig verkligen glad! Nu är jag i full gång och mäter in många trädgårdar, som jag sedan kan pyssla med när novembermörkret kommit för att stanna ett tag… och yes, jag har nu beskurit de sista JAS-träden! I torsdags fick jag åka tio mil enkel resa till skogarna ovanför Nora… och tänk där väntade ett persikoträd på mig!

Med skräckblandad förtjusning tog jag jobbet som ´trädgårdspratare´ i P4 Boulevard. Tisdag den sjunde oktober var det premiärprogram mellan 11 och 11.45 med span runt temat ´tid´ Nyfiken? Gå gärna in och lyssna! På bilden nedan tillsammans med Mattias (sport) och Elsa (mat). Tid i trädgården är en viktig fråga som jag alltid ställer till mina planeringskunder; – Hur mycket tid vill ni lägga i trädgården? Man kan inte planera en trädgård om man inte vet hur mycket tid som sedan kommer att läggas på skötseln… och tid för njutning!  Om några dagar är det dags igen. Vad temat blir då vet jag inte, det ända jag vet är att det är utvecklande och spännande och definitivt helt nytt för mig! Pirr! Livet är väll till för att utvecklas och utmanas? eller? 🙂

I veckan bar det även iväg till Jönköping och Trädgårdsfackmässan Elmia Garden. Det tänkte jag prata mer om i radion om några dagar… och även på nästa blogginlägg! …men jag måste avslöja 2015-års perenn; Vit skogsaster!!! Bild nedan! Me like! 🙂

Höstkram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.