Upplev Kilsbergskanten 16-17 aug. kl. 11-17

Nu till helgen den 16-17 augusti är det dags för årets Upplevelsehelg. Klockan 11-17 är ni välkomna till oss eller till någon av de 32 andra stationerna längs vår vackra kilsbergskant. Hos oss får ni provsmaka några olika växtsafter, Pierre sitter och visar trådslöjd/luffarslöjd, boden är öppen och där finns lite smått och gott att inhandla för den som vill… eller om man bara vill komma och titta eller prata trädgård är man förstås välkommen också! På www.kilsbergkanten.se kan man se hela det fina programmet eller så hämtar man ett hos oss eller hos någon annan deltagare. Varmt välkomna till vår vackra bygd! //Stina och Pierre

Upplev Kilsbergskanten Bild Jonas Linder

Upplev Kilsbergskanten Bild Jonas Linder

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.