Härliga höst med höstprojekt, höstfärger, höstkurser…!!!

Tänk vilken fin höst vi har haft hittills. Minns inte att jag har fått uppleva så starka höstfärger någon gång.

Vi har rott flera härliga projekt i hamn, deltagit med beskärningsstund på Mickelsmäss i Karslund, ägnat oss åt JAS-beskärning, fått flera ritningsprojekt att ägna vintern till… och så har vi haft besök av trädgårdsmästare Chris Lambert från the Beth Chatto Gardens, England.

Flera av våra duktiga kunder har anlagt sina trädgårdar efter mina ritningar eller efter tips på plats. Se tex hur fin Hasse och Yvonnes köksträdgård blev i Adolfsberg. Köksträdgården, som Leif och Marianne är föräldrar till, i Kilsbergkanten, blev också mycket fin och uppskattad! Höstkram från Stina!

Bilder från sept./oktober;

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.