Naturen överraskar…! Ölandssemester med bad och inspiration!

Juli månad har bjudit oss på många härliga soltimmar. En dryg veckas ledighet tillsammans har vi också lyckats få in. Då ska alla få det de vill. Pierre måste få fiska, det är hans näringsspruta. Barnen måste få leka och bada… och jag måste gå extra långa skogspromenader.. och jordmänniska som jag är måste jag jämna ut mig med många salta bad! I år har vi utforskat Öland – denna vackra ö som man når från norr till söder på någon timma. Alvaret med dess charm. Långe Jan o Långe Erik som ger oss milsvidd utsikt. Böda bukten men dess sandstränder. Alla duktiga hantverkare som det finns gott om.

Det som jag blev mest förälskad i var Trollskogen på norra Öland. Här gick vi en stig om 5km. och överraskades av naturens skapelser. Tänk att en promenad kan bli så härlig. Den gamla trolleken, tallarna, vraket, murgrönans kraft… och alla småtroll som tittade fram bakom stenarna…! Nu är vi hemma igen – utvilade efter en vecka i husvagn… nja.. 🙂

Trolleken Trollskogen

Trolleken Trollskogen

Tallarna

Tallarna Trollskogen

Murgrönan klättrar uppåt

Murgrönan klättrar uppåt Trollskogen

I & I Christina Prutz

I & I Christina Prutz

I & I Christina Prutz

I & I Christina Prutz

Vraket Trollskogen

Vraket Trollskogen

I & I Chrisitna Prutz

I & I Christina Prutz

Jag i Trollskogen

Jag i Trollskogen bland tallarna

Tallskog Böda

Tallskog Böda

Sandstranden Böda

Sandstranden Böda

Öland <3

Öland <3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.