Äntligen några rader och bilder :)

Många projekt har det blivit… och äntligen kommer här lite bilder från försommaren! I skrivande stund spelar damerna fotboll – Sverige mot Tyskland… Alldeles för läskigt för en nagelbitande trädgårdsmästare…

Så vad har hänt: Trädgårdsdag i Karlslund med inspiration runt gravvårdar… Öppet hus under Tysslingedagen med rekordmånga som besökte oss… Lanna Ekskogen som jag ritade och planterade förra året, har jag även skötseln av…  så några bilder därifrån bjuder jag på… 13 stycken för att vara exakt. Blev så fint, så jag har svårt att åka därifrån när jag är klar för dagen.  Även andra projekt lite varstans är jag stolt över, Lanna Lodge, Garphyttan Wire, Örebro, Karlskoga, Svennevad, Viby, Fjugesta…. med mera, med mera….  se bilder nedan! Allt har gått i hamn och jag njuter snart lite välbehövlig semester <3  Kram Stina

…och där gick slutsignalen… Sverige vann… Jiippiii 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.