Januari med trädvård, blomsterarrangemang och en atriumgård

Januari bjöd på varierat väder och varierande jobb. Idag ska jag iväg på en ritningspresentation åt Laxå hem… Ett roligt och spännande uppdrag. En atriumgård ska snart ta form åt ett äldreboende… eller om man väljer att kalla det för en ljusgård. Många bra och fina idéer ska snart presenteras.

I helgen fick jag uppdraget att fixa fint åt Magnus som fyllde 50. En gammal kollega och vän från Alnarp och Kvinnersta tiderna. ´Inget överdåd men naggande gott´ fick jag som ledord. Temat fick bli vinterljus. Se bilder nedan och njut!

Formex inspiration är tradition i januari… Lite nya idéer och inköp fick det bli! Liksom trädvård åt Hallbo. Tillsammans med Östansjö Trädgård åkte vi till Vretstorp, Hallsberg och Sköllersta.

Nu välkomnar vi Februari månad med förhoppningsvis mer soltimmar och ljus! Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.