God Jul och Gott Nytt År

Vilket fint och spännande trädgårds-år det har varit, och som nu sakta lider mot sitt slut. Just nu trappar jag ner lite, städar upp och förbereder mig på några riktigt stora projekt nästa år, samt några mindre.  Laxå, Lanna, Latorp, Örebro och Karlskoga är inbokade… och ett lite mindre projekt utanför Stockholm. Återkommer under nästa år vad det är för spännande saker som händer!

Idag kom en underbar bild, och värmande rader, från en av mina kunder i Karlskoga. Ett mindre orangeri står klart i deras trädgård och med ljus, snö och julpynt är det så vackert så man bara kan le stort. Är så tacksam att jag får möta alla fina människor, där trädgården sammanför oss i många härliga diskussioner och upplevelser.

Nu önskar jag er alla en God Jul & ett Gott Nytt År 2018. Stor Kram från Stina!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.