Efter regn kommer solsken!

Vilka regnmängder sista dagarna i juli bjöd på. Vår infart förvandlades till en swimmingpool och bäckarna runt vårt hus dånar ordentligt. Vattenflödet har nog aldrig varit så här kraftigt. Mäktigt! Fast vad är det som händer egentligen med vädret? Jag funderar såklart en del. Nu är augusti här, det torkar upp och bjuder på en behaglig, efterlängtad värme…

För min del blev det en vecka med riktigt mycket fotboll.. Det är så galet kul… Jag stormtrivs för det mesta invid planen. Socialt, utomhus och spännande! Passar mig! En rolig cup blev det i helgen för sonen. Han fick riktigt glänsa med en storartad insats och ´rekordgalet många mål = stolt mamma såklart!

Jag gläds åt de ritningspresentationer som blev så lyckade i veckan. Jag gläds åt alla goa kunder som jag har, och får vara hos och alla vackra platser som jag får ta del av. Jag gläds åt mina jobbkamrater som jag kan knasa mig med… (Våra mötet kan lätt spåra ur vilket syns på bilden) Jag gläds åt min mentor, som betyder galet mycket för mig, som jag nu även kan ringa till, när jag fastnar på livets väg. Jag gläds åt att vara igång med löpningen! Det finns mycket mer att glädjas åt!

Nästa helg den 15-16 augusti har vi öppet hus kl. 11-17 Då finns jag på plats och svarar på frågor och funderingar, och vi ska ha riktigt trevligt ihop 🙂 Välkomna då! Kram Stina

PS. Vet ni varför bladlössen är så små?  Svar under bilderna…!

De har stannat i växten… 🙂

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.