Några semesterdagar och inspiration från Öland… Barfota i gröngräset..!

Jag älskar Öland! Det är något visst när naturen får råda och bestämma… Karga vintrar, blåst, torka och sol, gör något speciellt med växterna, naturen och stenarna. Just det – alla dessa vackra ölandstenar, tagna från platsen, till platsen… och det är ju så det ska vara.. använd växter och material som finns nära och passar. Platsens stolthet. Tänker på Lanna där jag bor. Här finns massvis med kalksten som grävs upp när nya tomter och hus planeras. Tyvärr, många gånger, så forslas stenen bort, och istället används importerad sten från utlandet… Jag gråter! Men många gör såklart något fint av stenarna.  Använd det som finns på plats och gör något fint av det. Jag hjälper gärna till så att trädgården passar dig! Självklart kan man mixa flera olika material och få en spännande, vacker blandning som passar.

Se bilderna nedan på alla fina, enkla murar och härliga grindar, Ölands örtagård, stranden… och barfota i det sköna gräset… Jag ´älskart´!

Nu är jag hemma och jobbar lite igen 🙂 Idag fick det bli beskärning av stenfrukt på schemat.

Kram Stina <3

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.