Några av alla ´mina´ härliga trädgårdar! En engelsk trädgård och sköna midsommar!

Tänk att jag får följa så många fina trädgårdar… Liksom jag får lära känna människorna i de! Några bilder från de trädgårdar jag varit i sista veckan ser ni nedan. Kullerstenssättningen i Karlskoga, stigen i Mårtenstorp och några av mina guldkorn inne i Örebro. I veckan som kommer blir det en engelsk trädgård som ska ta form… liksom ett nybygge i Ekers by… Inte semester riktigt ännu!

Några privata bilder från mitt midsommarfirande måste jag klämma in! Den årliga släktfotbollsmatchen är så galet rolig. De mindre barnen är verkligen tåliga… det går hett till ibland.. och hur många fotbollsplaner har ett elstängsel som linje…? ha ha…  O tänk jag lyckades klämma in hela tre mål… Det ska jag fira hela veckan lång 🙂 Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.