Gult är… så vackert! Skärgården, Evert Taube… och kycklingarna växer!

Maj månad bjöd på kyla och regn… Men jag minns särskilt tre sköna, varma, härliga dagar… Nionde maj, 24;e och 27:e maj. Annars har det varit riktigt regnigt, blåsigt och kallt. Men kolla på åkern nedanför oss!!! Kan det bli vackrare? Tror inte det. Eken står där och bara ´äger´ hela området… Den gula lönnen i Björka lyser upp maj månad den också… Avslutade dock maj och började juni med en dundrans förkylning!!! Många äro de örter och naturmediciner som åker fram! Hoppas slippa långdragna komplikationer. Och det är väll så när sjukdomen kommer… den säger ju åt oss att ta det lite lugnare… är det inte så?

Utanför Askersund, Hammar blev det plantering mellan bergskrevor, med inspiration från Skärgården och Evert Taube… gullviva, mandelblom, kattfot och blå viol <3

Söta Hedemora kycklingarna växer. Kunde inte låta bli att ta några ´Birdie´. Ja för så kan man väll säga, istället för selfie eller groupie 🙂 Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.