´Längtar redan efter närheten till de gamla mossiga stammarna´. Många vårprojekt… klona mig tack…!

Är det den vackraste tiden nu? Frågar ni mig så absolut JA… – men för många också den jobbigaste. Flera jag träffat sista dagarna saknar någon som lämnat oss… denna tid väcker ju så många känslor och minnen…!

I mitt jobb är det inte bara trädgård vi pratar om, utan ibland så mycket mer. Det är väll det, som gör, att mitt jobb är det bästa man kan ha! Givande möten på många sätt… Trädgård – människa! Kombinationen ensamjobb och många möten med människor passar mig perfekt. Man kan nog säga att jag är en ´social ensamvarg´… Smakar lite på ordet.. Ja kanske!

Är nu klar med trädvården för denna period… men många träd väntar på mig till hösten igen! Längtar redan efter närheten till de gamla mossiga stammarna..! Men först ska jag njuta av värmen, våren och alla ritningsjobb och möten som ligger framför mig…

..och björken har musöron – dags att klippa rosorna… nu gick ´musstadiet´ väldigt fort 🙂

Kram

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.