Personliga tankar & bilder…! Vår, vackert, vårkänslor, vilja, vill…

Vår… Vackert… Vårkänslor.. Många känslor.. Kan inte sova.. Vill inte sova! Livsglädje… berg och dalar… Har det så bra men kan alltid få det bättre! Är ju inte 20 längre…. och jag tänker inte åka motorcykel i Stockholms trafik mer… och jag tänker inte döda några vilda djur, men vill absolut ha tillbaka de där fina naglarna jag en gång hade… och jag tänker bada mycket i sommar… Tänker fortsätta ta hand om kroppen… fast ännu bättre! Löpsteget är inte bra, men tränar och det känns snabbt bättre och bättre! Tänk!!! – jag har skaffat mig en PT… Nej, inte en personlig trädgårdsmästare, det har jag ju, en personlig tränare… Bästa Malin-Charlotta! 40-års kris? Nja, iså fall en positiv kris 🙂 Det bästa man kan ha är någon som pushar en, att ta små kliv framåt, och det är Malin bäst på. Jag vill nämligen fortsätta klättra i träd och fixa med alltmöjligt tungt i trädgårdar, även när jag är 70 år! Jag vill fortsätta vara glad och lite små busig som jag alltid varit.. levnadsglad.. Efter några tuffa år tidigare, hände något med immunförsvaret… Dit tänker jag inte återvända! Bästa ordspråket ´Det är i motvind en drake lyfter´ Eller hur Malin? Det tror jag vi är två om? <3 www.malin-charlotta.se

Många planeringsuppdrag väntar, många förväntansfulla trädgårdsägare längtar efter en trädgård att trivas i! …och det är ju det som det hela går ut på, att trivas i sin trädgård. Hämta kraft och lust och inspiration… att orka med vardagens alla måsten. Många småbarnsfamiljer är mina kunder och det blir inte alltid prat om trädgård. Det kan vara ekonomin, vardagspusslet, tiden och lusten, som får komma in! Några Stockholms uppdrag fick jag tacka ja till, fast jag trivs bäst här i Kanten av Kilsbergen.. där finns lugnet och lusten och inspirationen! …Och mycket fotboll blir det.. stolt mamma som jag är till fotbollstokig son. Där ska man stötta och skjutsa och fixa och.. betala… kommer dock sakna alla föräldrar i gamla laget. Från Lekeberg- Fjugesta till BK Forward…

Ja vi klämmer väll in några bilder också som hör texten till! Nu är det vår..! Jag ska bara försöka lugna mig lite…  🙂 Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.