Trädgårdplanering – Trädgårdsdesign – Trädgårdsmånaden – och galet stolt över vår vackra bygd!

Ljuvliga maj månad! Börjar dock väldans kyligt och regnigt, men faktiskt skönt när man som jag känner av pollen säsongen!

Vilken påsk vi fick. En helg när min egen trädgård fick sig en liten vårstädning. Jodå, jag försöker att hinna med min egen trädgård, även fast det inte blir så mycket som jag vill. Vi har ju förmånen att bo granne med ett naturreservat! Bäckar, dalar och underbar natur! Här hämtar jag inspiration.

Trädgårdsplanering/designuppdrag, blir det en hel del av nu. Kumla, Örebro och Karlskoga är jag mest i för tillfället. Lite bilder nedan på hur mitt skrivbord kan se ut!

Jag är så galet stolt över bygden vi bor i! Det är så vackert här med naturen, djuren och människorna. Detta skildrar Staffan Ekegren, utsedd till årets länsförfattare 2014, som tillsammans med boende i Kilsbergskanten skrivit texten, ´Berättelsen om Kilsbergskanten´. Nu är den klar och tryckt med bilder och allt! Bilder som jag bland annat tagit. När texten var klar var det bara ett måste från mig att den skulle tryckas – och så blev det så 🙂 Bild nedan! Texten finns att hämta hos Föreningen Kilsbergskanten, Kommunhuset Fjugesta, Fyra systrar, Av Jord, Tant grön, Lanna Lodge, Lekhyttekiosken mfl. ställen. Se sponsrande företag på baksidan av häftet!

Sköna maj välkommen! Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.