Maj månad, underbara maj! Länsposten var här och massvis med projekt på G… Skynda och njut!

Så var det plötsligt rivstart i alla trädgårdar runt om i vårt vackra land. Jag skulle behöva tre månader av maj! Har massvis med jobb och så måste man ju hinna njuta också. Allt går så fort. Jag står framför alla vårblommor och suger in – det är ju detta man har längtat efter så länge! Njuuut, Stina, njuuut!

Förra måndagen var Länsposten här och det kommar att bli ett stoort reportage, porträtt, av mig! Härligt, läskigt, men jag tackar och tar emot. Tycker Inger på Länsposten är så go – och duktig på att skriva, så det kommer att bli ett bra reportage 🙂  Jag ända ut i kanterna!

..och så har jag massa spännande på gång. Allt från nya ritningar – till planteringar åt kunder som har väntat en hel vinter.. men nu så händer det grejer! Bifogar en bild på ett av mina tomtprojekt. Visst är huset underbart. En vacker glasmästarvilla som längtar efter en vacker trädgård! Jag längtar också på att få sätta igång! Kram Stina!

DSC_0061

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.