Våren närmar sig…

Ena dagen vinter, andra dagen vår. Växlande väder och en värld som är dyster och grå. Jag fäller mången tår…

Men livet här hemma måste löpa vidare. Efter en sjukdomsperiod försöker vi sakta få krafterna tillbaka. Jag fortsätter klippa träd och bokar in en dag i taget, då vädret varit växlande och opålitligt. Vid snö, regn, halka är det förrädiskt att klättra runt i träd och på stegar. Nu hoppas och tror vi dock att det ska bli stabilare väder framöver. För några veckor sedan tog jag in magnoliakvistar som så vackert slog ut. Och snödroppar har jag sett många. Våren står på ingång och ljuset är på väg tillbaka.

Vi skänker pengar till hjälporganisationer och packar kassar med kläder, filtar med mera. Kassar som i veckan ska skickas vidare till behövande vid gränsen. Nu ber vi för Ukraina och världen <3 Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.