Trädgård hela veckan lång…!

Så glad att vi fått lite regn… men jag vill alltid ha mer, så har det i alla fall varit de senaste åren. Ska man oroa sig för vädret och klimatförändringarna….? Jag gör det. Letar nya torktåliga växter varje år. Lättskötta likaså.

Många planteringsuppdrag avslutades i juni och skötseluppdragen intensifierades. Fortsätter skötseln av urnor vid Suzuki Garphyttan samt tar hand om häckar, träd och perennplanteringarna som jag gestaltat och planterat. Lekebergs Sparbank i Fjugesta har blivit så som jag ville… och många privatpersoner har fått goda råd och praktisk hjälp. Jag äter massvis av jordgubbar och springer med bästa löpargruppen Trail and Run. Utmaningen i år vara att bestiga en Everest tillsammans. Vi fick ihop många vändor i Storstenshöjden och det kändes gott i låren efteråt 🙂 Försöker hinna njuta i egen trädgård och lyckas helt ok… och så badar vi mycket. Våra djur är de bästa jag vet. Och snällaste.

Nu närmar sig en period när vi trappar ner och jobbar lite mindre. Semester i några veckor men tittar till och vattnar vid behov våra guldgruvor. Ska samla ny energi och inspiration efter en hektisk och lång vår. Glad sommar Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.