Gärdsgårdar och trädklipp…

Sedan barn har jag alltid älskat gärdsgårdar 🌿 Mina föräldrar lät Jämtgärsgård sätta upp en Roslagsgärdsgård för snart 30 år sedan, och den är fin än idag. Min favorit är modellen Leksand. Pierre tycker Roslagsgärdsgård står högst. Men såklart beror val av modell på platsens utseende och placering. Det finns flertalet olika modeller och färger, och på www.jamtgarsgard.se kan man se och läsa mer, samt testa modeller med ett foto. I deras senaste blogg berättar jag lite mer hur jag tänker och tycker 🌿 Läs gärna…
https://www.jamtgarsgard.se/blog

Flertalet ringer och vill ha sina träd klippta. Jätteroligt att så många är måna om sina träd, de tillför ju så mycket både estetiskt och för mig, själsligt. Och så kan man få mycket frukt också… om väder och vind är med oss. Håller tummarna att det blir varmt när fruktträden blommar och att pollinerarna finns tillgängliga och trivs. Tyvärr är vi fullbokade på klippsidan sedan en tid, men man kan alltid skriva upp sig på väntelistan så hör vi av oss längre fram.

Nu tar vi ledigt några dagar och önskar er alla en Glad Påsk! Och aktar oss… Imorgon är det första april 🙂 Kram Stina

https://www.jamtgarsgard.se/blog

Stina och rosen New Dawn. I bakgrunden gärdsgården Leksand som jämtgärsgård satt upp våren 2020

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.