Maj månads bilder! Äppelblom och trädgårdsplanering!

Maj underbara maj! Äppleträden har nog aldrig blommat så mycket som i år, och flertalet kunder har mms:at och mejlat bilder på sina äppleträd som jag beskar tidigare i våras. Det är verkligen roligt att få sådan fin uppskattning.

Vi kunde inte ana att så många ville komma till oss under vårt öppna hus under Tysslinge dagen. Mycket trevligt och vädret var dessutom på topp. Tack till alla som kom.

Arbetet vid Garphyttan Wire fortsätter och vi beräknas vara klara inom två veckor. Det blir mycket fint och uppskattas av många. Jag är riktigt nöjd.

Jag har deltagit på Östansjö trädgårds trädgårdsdag liksom på Karlslunds. Många härliga människor får jag möta! Spännande och lärorikt varje dag! Många rådgivningstimmar har det blivit! Se lite bilder nedan. Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.