September… favoritmånad – skördemånad – trädvård!

Jag gillar september! Luften är klar och skön att andas in. Jag får återigen känna närheten till de gamla fruktträdsstammarna och skördandet är i full gång. Fotoboken är klar och flera roliga ritningsprojekt har börjat… några stora och några lite mindre! Alla ska vara klara innan årsskiftet!

Viby prästgård, som jag åkt förbi så många gånger, fick jag förmånligt stanna till vid. Trädvård och rådgivning stod på schemat… och så en mumsig fikapaus blev jag bjuden på, i en så vacker miljö! Tack! I sommar blir det att stanna till där med familjen.

I helgen har jag både hunnit med att delta hos Tant Grön och på Östansjö trädgårds trädgårdsdagar. Nu till helgen den 20 sept. finns jag på Karslund och deras Mickelsmäss, där jag svarar på frågor om trädvård.

Kram Stina

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.